Tankstation Jochems is een begrip in Sprundel. Deze was vroeger gevestigd in de Zuivelstraat en daarna in de Sint Janstraat te Sprundel. Vaak werd gezegd “ik ga even tanken bij de Smid”, dit is soms nog steeds het geval.

Dat komt omdat de vader van Jos (de vroegere eigenaar van tankstation Jochems) ook een smederij had. Het bedrijf is overgegaan van vader op zoon. In april 2004 is het tankstation verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Vosdonkseweg.

Jos speelde met het idee om een broodjescorner te starten. Doordat de brandstofverkoop minder werd (doordat auto’s zuiniger werden en op verschillende alternatieve brandstoffen gaan rijden) werd de verkoop in de shop belangrijker als bron van inkomsten. De broodjescorner is dan ook na een verbouwing in september verwezenlijkt. Broodjescorner VOSDONK is inmiddels ook een begrip in de omgeving. 

We leveren ook aan bedrijven en de broodjes kunnen dan bezorgd worden. Wij werken alleen met verse producten en alles wordt vers bereidt!     Onze broodjes zijn rijkelijk belegd en dat is toch dat de klanten ons steeds weer weten te vinden. Ons assortiment is groot met o.a. warm en koud belegde broodjes en sommige namen zijn afgeleid van bepaalde namen zoals b.v. “broodje filet de Smid” en “broodje beenham Vosdonk”.

Al met al is zowel het tankstation en de broodjescorner een mooi bedrijf geworden. Met zijn allen hebben we er iets moois van gemaakt en daar mogen we best trots op zijn.